Hirdetés

A Telecom Italia és a Nokia tovább mélyíti teljes körű együttműködését a WCDMA 3G területén



|

Hirdetés

A Nokia és a Telecom Italia a WCDMA 3G terén folytatott szélesebbkörű együttműködésről szóló megállapodást írt alá, amelyet a teljes körű teljesítmény-optimalizálásról, a WCDMA 3G terminálok terén való együttműködésről, illetve a WCDMA rádió-hozzáférésű hálózatok olaszországi szállításáról szóló, különálló megállapodások aláírása követett. A két vállalat a WCDMA 3G szolgáltatások teljes körű optimalizálása céljából működik együtt. A Nokia a termináloktól kezdve a szolgáltatás-platformokon keresztül a middleware-ekig a teljes távközlési hálózaton biztosítja a végponttól végpontig terjedő optimalizáláshoz szükséges szolgáltatásokat. A Nokia Olaszország öt részén csúcstechnológiájú WCDMA rádió-hozzáférésű hálózatot telepít, így a TIM Italy WCDMA 3G hálózatának kiépítésében is részt vesz.

A Nokia nyáron kezdte el a hálózat telepítését, és már a munka első fázisának összes, megállapodásban rögzített mennyiségi és minőségi célkitűzését teljesítette. A Nokia és a TIM a formatervezés és a fejlesztési igények, valamint az új WCDMA/EDGE készülékek piaci bevezetése területén tovább mélyítette a két vállalat közötti együttműködést. A Nokia egyedülállóan nagy kapacitással rendelkezik a megoldások végponttól végpontig, azaz a termináloktól a hálózatig terjedő szállítására és optimalizálására, illetve az innovatív végfelhasználói szolgáltatások és új technológiák bevezetésére. A TIM és a Nokia emellett a közelmúltban tesztelte a nagy sebességű letöltés csomag hozzáféréssel (HSDPA) technológiát, a 3G természetes továbbfejlesztéseként a szolgáltatásokhoz mobil szélessávú kapcsolatot biztosító rendszert is.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.