Hirdetés

A Toshiba azt tervezi, hogy belép a digitális asszisztensek (PDA) piacára



|

Hirdetés

Hogy mit tud majd az új eszköz, azt még nem tudni, mert a közlemény szerint ez még a döntési szakaszban van. Mivel a Toshiba a világpiacot vezető notebook-gyártó, így a jövendő konkurenseknek van okuk némi aggodalomra. Persze a versenytársak sem nyeretlen kétévesek, hiszen a Sharp, a Casio, a Palm, a Handspring vagy a Sony tartozik többek között a legyőzendő ellenfelek közé. A Nihon Kezai Shimbun beszámolója szerint a Toshiba valószínűleg a Microsoft PocketPC operációs rendszerét fogja használni. További hír, hogy a japán cég valószínűleg marketing együttműködést kezd a Siemens-szel az európai értékesítés megszervezésére. [IDG.net]

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.