Hirdetés

A TVnet is sebességbe kapcsol



|

Az ADSL2+ technológiára épülő TVnet ADSL3G hálózaton is nő a sávszélesség

Hirdetés

A Magyar Telekomhoz hasonlóan, az alternatív ADSL szolgáltatást kínáló TVnet is megemli az ADSL3G szolgáltatás sávszélességét. 

2007. januárjától minimum a duplájára, maximálisan az ötszörösére is nőhet a TVnet ADSL3G internetkapcsolat sebessége. Az emelést követően a TVnet változatlan havidíjért kínál nagyobb letöltési sebességet meglévő előfizetőinek. Az átállással egy időben a TVnet a csomagok elnevezéseit is megújítja: a sávszélesség mértékéhez igazodva azok S, M, L, XL, XXL nevűre változtak.


A sávszélesség-emeléssel a TVnet ADSL3G szolgáltatásait – a Magyar Telekomtól már függetlenül – igénybevevő ügyfelek például, ha eddig 1 Mb/s sebességen barangoltak a világhálón, mostantól azt már 5 Mbit/másodperc sebességgel tehetik meg. Az elérhető aktuális sebességértéket a telefonvonal műszaki paraméterei, valamint az adathálózat pillanatnyi forgalmi viszonyai határozzák meg.

 

A nagyobb sávszélességre való átállás automatikusan, külön igénylés nélkül történik. Annak érdekében, hogy a váltás a szolgáltatásban ne okozzon fennakadást, ADSL esetében országszerte a TVnet társszolgáltatói, ADSL3G esetében pedig a TVnet folyamatosan, a nap 24 órájában végzi a korszerűsítési munkálatokat – így az előfizetők csupán egyszer, mindössze néhány percig tartó leállást érzékelhetnek a folyamatból. Az átállás 2007. február 28-ig a cég minden előfizetőjénél befejeződik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.