Hirdetés

A Twitter szigorúan büntetni fogja az online zaklatást



|

A napokban elhunyt Robin Williams lánya a trollok miatt törölte magát a mikroblog-oldalról.

Hirdetés

A Twittert régóta kritizálják amiatt, hogy nem lép fel elég szigorúan az online zaklatók ellen. Most végre úgy néz ki, változtatnak ezen – igaz, ehhez az is kellett, hogy a napokban elhunyt Oscar-díjas színész, Robin Williams lánya bejelentse, hogy törli a profilját a mikroblog-szolgáltatóról.

Hirdetés

Zelda Williams azért távozik a Twitterről, mert több üzenetet is kapott olyan felhasználóktól, akik őt hibáztatták édesapja halála miatt. „Nem fogjuk tolerálni az efféle viselkedést a Twitteren” – mondta Del Harvey, a cég egyik alelnöke a The Washington Postnak nyilatkozva, hozzátéve, hogy Zelda Williamst zaklatóit már ki is tiltották az oldalról.

Harvey közölte, szigorítanak a jelenlegi szabályozáson, és úgy fogják kialakítani a felhasználási feltételeiket, hogy elkerülhetővé tegyék a hasonló eseteket. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.