Hirdetés

A védelem új generációja a Kaspersky Labtól



|

A Kaspersky Lab bemutatta az új Kaspersky Internet Security 6.0 termékét és a Kaspersky Anti-Virus 6.0 legújabb változatát. Mindkét termék az otthoni felhasználóknak nyújt átfogó védelmet.

Hirdetés

A Kaspersky Anti-Virus és Internet Security 6.0 egyesíti a hagyományos mintaalapú víruskeresési módszert, amely vírusleírások alapján azonosítja a kártevőket, valamint a proaktív védelmet, amely a rosszindulatú programokat működésük vizsgálatával ismeri fel, így a hamis riasztások esélye minimálisra csökkenthető. A termékek segítségével a kártevők által végrehajtott rendszermódosításokat a felhasználó egy kattintással vissza tudja vonni. A rosszindulatú kód törlésekor a Kaspersky Lab új termékei automatikusan eltávolítják az operációs rendszerből a kártevőre utaló összes hivatkozást.

A Kaspersky Anti-Virus 6.0 a rendszer erőforrásaival is gazdaságosan bánik. Mielőtt a vírusvédelmi program nagyobb erőforrás-igényű műveleteket hajtana végre, először ellenőrzi a legutóbb indított alkalmazásokat. Ha a felhasználó nagy erőforrás-igényű folyamatokat indított el, az anti-vírus program felfüggeszti saját műveleteit, felszabadítva ezzel a rendszert.


A Kaspersky Internet Security 6.0 a Kaspersky Anti-Virus 6.0 összes vírusvédelmi funkcióját tartalmazza. Az új szoftvercsomag integrált védelmet nyújt a legkülönbözőbb internetes fenyegetések – a rosszindulatú kódok, kémprogramok, hálózati csalások és kéretlen levelek ellen.

Az új szoftverek vizsgálati sebessége nagyobb, a vírusvédelmi frissítések letöltéséhez szükséges idő pedig kevesebb, mint a korábbi változatokban. A Kaspersky Internet Security 6.0 ezenkívül még számos fenyegetés ellen biztosít védelmet, például az adatlopás, az eltérítéses támadások, a trójai és a számítógépes bűnözést segítő programok ellen. A program emellett letiltja a bannereket és a felnyíló ablakokat is, így védve a felhasználót a tolakodó online hirdetésektől.

A Kaspersky Internet Security 6.0 olyan új rendszerrel szűri a kéretlen leveleket, amely számos fejlett szűrési technikát tartalmaz. A szoftver öntanuló Bayes-algoritmusa a felhasználók levélforgalmához igazodik, ezzel minimalizálva a levélszemét adatbázis frissítéséhez szükséges internetforgalmat. A levélszemét-szűrő felismeri a kéretlen levelekben használt grafikus elemeket, az integrált levélirányító alkalmazás pedig úgy csökkenti a forgalmat, hogy a bejövő üzenetek fejlécét anélkül ellenőrzi, hogy letöltené az üzeneteket az e-mail kiszolgálóról. A Kaspersky Lab 20 percenként frissíti a kéretlen levelek adatbázisát.


A programcsomagban lévő tűzfal ellenőrzi a számítógép és az internet közötti adatforgalmat, és letilt minden jogosulatlan hozzáférést a felhasználói adatokhoz. A tűzfal lehetővé teszi, hogy a felhasználó különböző üzemmódokat állítson be az eltérő hálózattípusokhoz, például az internethez, az intranethez és a megbízható hálózatokhoz.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.