Hirdetés

A Verizon kiadta a neveket



|

Hirdetés

Szerdán a fellebbviteli bíróság elutasította a Verizon kérését, hogy ne kelljen a neveket addig átadnia a RIAA-nak, míg le nem zárul a fellebbviteli eljárás. A RIAA szóvivője elmondta, hogy a szövetség egyelőre mérlegeli a lehetőségeit az állítólagos zeneletöltőkkel szemben. „A következő néhány napban értékeljük, miként tudjuk legjobban beépíteni ezt a bírói döntést törvényérvényesítési programunkba”, fogalmazott a szóvivő.

A Verizont akkor citálta a bíróság elé a RIAA, amikor az internetszolgáltató nem volt hajlandó átadni előfizetői nevét, akiknél a RIAA több száz zenei fájl illegális letöltését észlelte. Erre véleménye szerint feljogosítja a „digitális millennium” törvény. A Verizon ezt megkérdőjelezte, a szólásszabadságra hivatkozva.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.