Hirdetés

A világ leggyorsabb internete



|

40 Gb per másodperces internet-elérés egy svéd asszony otthonában.

Hirdetés

 

Sigbritt Löthberg elmondhatja magáról, hogy mint otthoni felhasználó, a valaha volt leggyorsabb internetes kapcsolattal rendelkezik. A 75 éves nő 40 gigabit per másodperces sebességgel tud letölteni a világhálóról.

 

A svédországi rekord azonban mást rejt maga mögött, mint aminek látszik. A demonstrációértékű történet lényege, hogy sikerüljön meggyőzni a szolgáltatókat, fektessenek be a gyorsabb internet-elérésekbe, és az új technológiákba.

 

Peter Löthberg, a 75 éves nő fia volt az, aki szerette volna megmutatni, hogy alacsony árak mellett is óriási sebességet lehet elérni, akár hosszú távolságok esetében is. A helyi önkormányzat támogatta a törekvést.

 

Az elképesztő sebesség titka egy új modulációs technika, amely lehetővé teszi, hogy az adatok közvetlenül áramoljanak két olyan router között is, amelyek 2000 kilométerre vannak egymástól. Mindezt úgy, hogy közbeeső jeladók nem segítik az átvitelt.

 

Érdekesség, hogy ezzel az internetkapcsolattal Sigbritt Löthberg 2 másodperc alatt tud letölteni egy teljes, HD-minőségű filmet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.