Hirdetés

A vírusvédelem új útjai



|

Hirdetés

Az IronPort a héten mutatja be Virus Outbreak Filters termékét, amely a cég spamszűrő technológiájára építve azonos időben figyeli a vírustámadásokat, és karanténba zárja a gyanús üzeneteket, míg a hagyományos vírusdefiníciókat nem telepítik.

A Virus Outbreak Filters az IronPort e-mail forgalom figyelő hálózatától, a SenderBase-től kapja az adatokat, amely 20 millió IP címet figyelve keresi az anomáliákat az üzenetek mennyiségében és továbbítási mintáiban. A Virus Outbreak Filters az IronPort e-mail biztonsági berendezésére van integrálva, és kiegészíti a meglévő antivírus termékeket.

A Determina a múlt héten hozta ki behatolás-megelőző SecureCore szoftverét, amely proaktív módon blokkolja az ártó kódot, mielőtt le tudna futni. A cég Memory Firewall technológiáján alapuló SecureCore védőpajzzsal veszi körül a vállalati alkalmazásokat és adatokat, míg a memóriában futnak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.