Hirdetés

A Vodafone, a Telstra és a T-Mobil teszteli a Microsoft mobilplatformot



|

Hirdetés

A tesztelés jelentős előrelépést jelent az MS számára mobileszköz-platformjának piacra juttatásában. A fejlettebb adatszolgáltatási rendszer, amely a hálózatműködtető vagy a vállalat szerverein tárolt adatokhoz csatol vissza, a Microsoft mobilkommunikációs elképzeléseinek magját alkotja. A jövőben piacra kerülő készülékek sikerét a megnövelt funkcionalitástól és az ezzel járó végfelhasználói előnyöktől várják.
A címben szereplő mobiltelefon-cégek tesztjeinek középpontjába a Microsoft Mobile Outlook szolgáltatásai, a vállalati adatokhoz, valamint az internethez történő biztonságos kapcsolódás, az üzenetküldés, a média lejátszás valamint az eszköz-menedzsment állnak.

A piaci bevezetés előtt álló Microsoft Mobile Explorer vezetéknélküli kommunikációs szoftver könnyen alkalmazható, mobiltelefonok számára készült mikroböngésző-alapú megoldás, mely online szolgáltatásokat nyújt. A „Stinger” kódnevű intelligens mobiltelefon platform pedig a Windows CE 3.0-ra épült, speciálisan a mobiltelefonokra optimalizált rendszer, amely megnöveli a telefonok akkumulátorainak élettartamát és csökkenti a memória követelményeket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.