Hirdetés

A Vodafone Intranet site-ja a világ legjobb első tíz honlapjai között van



|

Hirdetés

Állítja Jakob Nielsen, a Nielsen Norman Group szakértője. A hatékony Intranet fokozza a dolgozók együttműködését és produktivitását, erősíti a szervezeti kultúrát és hatékonyságát, és nemcsak a munkahelyi számítógépről érhető el, hanem a mobil eszközökön keresztül is. Mindezt 65.000 Vodafone dolgozó élvezheti világszerte. "Örömmel tölt el, hogy az iparág a Vodafone Intranet-ét ilyen módon elismeri. Számunkra az Intranet valóban egy üzleti eszköz, melynek kialakításakor célunk az volt, hogy a munkatársak hatékonyságát növeljük. Ezáltal vagyunk képesek minőségi szolgáltatásokat nyújtani ügyfeleinknek", tette hozzá Dr. Armin Hessler, a Vodafone Csoport IT IS Management Igazgatója.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.