Hirdetés

A Vodafone támogatja a Szépművészeti Múzeum új kiállítását



|

Hirdetés

A Vodafone büszke arra, hogy szponzorálhatja az idei év egyik legizgalmasabb képzőművészeti kiállítását. A mobil vállalat pénzügyi támogatásával - a Szépművészeti Múzeum és a Vodafone több évre visszanyúló kapcsolatának folytatásaként - nyílik meg január 28-án az "Az öt évszázad spanyol festészetének műremekei kiállítás". A kiállítás látogatói az 1400-as évektől a XIX. század közepéig követhetik nyomon a spanyol művészek munkáit; a legnevesebb mesterek, közöttük Morales, El Greco művein át az úgynevezett Aranykor valamennyi neves festőjét bemutatja, olyan neveket vonultatva fel, mint Velázquez, Zurbarán, Murillo, Francisco de Goya és a részben még ismeretlen Ribera.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.