Hirdetés

A Vodafone tévés mobiltelefont ígér



|

Hirdetés

A cég szóvivője a kurta bejelentést annyival toldotta meg, hogy a tévés telefont az NEC kutatói fejlesztették ki, de egyéb részletet nem árult el. Az új szolgáltatás a maga nemében az első lesz Japánban. A J-Phone riválisai, az NTT DoCoMo és a KDDI pénteken az AFP hírügynökség kérdésére közölte, nem tervezik hasonló szolgáltatás beindítását. A J-Phone volt az első cég a világon, amely olyan mobiltelefont kínált előfizetőinek, amely egy beépített kamerát is tartalmazott. A vele készült kép azonnal továbbítható is a cég „sha-mail” szolgáltatásával. A funkció olyan sikert aratott, hogy ma már Japánban csak kamerás mobiltelefonokat lehet eladni a piacon. ADoCoMo a hét elején jelentette be, hogy nemzetközi videotelefon szolgáltatást indít, míg a KDDI egy olyan funkciót kínál előfizetőinek, amely a GPS-alapú autós navigációs rendszerekre hasonlít.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.