Hirdetés

A Vodafone új adatkártyája



|

Hirdetés

A Mobile Connect Card hozzáférést biztosít a Vodafone D2 nagysebességű áramkörkapcsolt adat (HSCSD), GPRS és WLAN hálózatához. A német leányvállalat és a Vodafone düsseldorfi szolgáltatásfejlesztő részlege fejleszti ki a csoport európai leányvállalatainak mobil adatszolgáltatásait. Az országos HSCSD és GPRS szolgáltatás mellett a Vodafone D2 újabban vezetéknélküli LAN szolgáltatásokat is kínál ügyfeleinek a Lufthansa repülőtéri várótermeiben és az Accor szállodalánc hoteljeiben.

A mobil adatkártyán szoftver biztosítja az e-mail és szöveges üzenet hozzáférést, valamint a kapcsolatot a vállalati intranetekkel. A kártya ára 248 euró (kedvezménnyel június 30-ig), a mobil adatszolgáltatások előfizetési díja 3.95 eurótól 44,95-ig terjed.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.