Hirdetés

A Vodafonnál ingyenes a számhordozás



|

Hirdetés

május 1-től a számhordozást ingyenesen biztosítja a hozzá csatlakozó, de régi mobilszámukat megtartani kívánó új ügyfelek számára. A 2004. május 1-től igényelhető számhordozási folyamat a Vodafone bejelentése után immár minden pontját tekintve az ügyfelek maximális elégedettségét kívánja szolgálni.

2004. május elsejétől az előfizetők megszokott mobil telefonszámuk megtartásával csatlakozhatnak a számukra legelőnyösebb konstrukciókat nyújtó szolgáltatóhoz. Vitai Attila, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója elmondta, hogy 2004. májusától a Vodafone nem kíván élni az Egységes Hírközlési Törvény, valamint a múlt héten elfogadott, a számhordozás szabályairól szóló kormányrendelet nyújtotta lehetőséggel és a számhordozás költségeit semmilyen formában nem kívánja az ügyfelekre hárítani.

A Vodafone Magyarország a számhordozási eljárás magyarországi sikeres bevezetésének érdekében ugyancsak bejelentette, hogy versenytársai felé sem szándékozik hordozásonkénti díjat felszámítani az esetlegesen Vodafone-tól elhordozott számok esetében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.