Hirdetés

A Western Digital új külső meghajtói



|

Hirdetés

A Media Center egy 160, 200, vagy 250 gigabájtos merevlemezt, egy 8 az 1-ben memóriakártya leolvasót és a Dual-option Backup technológiát egyesíti egyetlen eszközben. A Dual-option Backup meghajtók pedig 120, 160, 200 és 250 gigabájtos méretben készülnek. A Dual-option Backup technológia lehetővé teszi az adatok biztonsági mentését automatikusan vagy igény szerint, egy gomb megnyomásával, amely kékes izzásával igazolja vissza, hogy zajlik a kért visszatérő mentés. A technológia segítségével több forrásból származó adatokról és készíthető biztonsági másolat.

Mindkét meghajtó család tartalmaz egy beépített USB 2.0 csomópontot (hub), két FireWire kaput, a Dantz Retrospect Express szoftverét, az extra adatbiztonságról gondoskodó Safe Shutdown technológiát és a Kensington Technology Group biztonsági zárait. A Media Center kártyaleolvasója kompatibilis a CompacFlash I és II típussal, az IBM Microdrive-val, a SmartMedia, a Memory Stick, a Memory Stick Pro, a MultiMedia Card és az SD Card memóriakártyákkal.

Mindkét meghajtó családhoz MAC OS X 10.1.3 vagy annál későbbi operációs rendszerre van szükség, s mindkét termék még ebben a hónapban piacra kerül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.