Hirdetés

A WinAmp zene a hackerek füleinek



|

Hirdetés

Mindez azzal függ össze, ahogy a szoftver betölti a Fasttracker 2 XM kiterjesztésű médiafájlokat. De még az XM fájlokra sincs szükség, mert a szoftver az összes támogatott fájlt ugyanazzal a hibás kódszakasszal futtatja. Mindez nagyban növeli a hackerek esélyeit, hogy a felhasználót rávegye a megadott linkre való rákattintásra. A hiba az összes WinAmp verzióban megtalálható, ezért az egyetlen megoldás az, ha a felhasználó amilyen gyorsan csak tudja letölti az új, kijavított 5.03-as verziót a cég webhelyéről.




A WinAmp legkülönbözőbb verzióit több tízmillió alkalommal töltötték le, hatalmas az installációs bázisa. A program 30 különböző fájltípust és több száz bedolgozómodult képes kezelni. A rést az NGSSoftware cég találta meg.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.