Hirdetés

A Yahoo felvásárlásán gondolkozhat a Twitter



|

A Microsoft és a Google is érdeklődik, de a Verizon lehet a befutó.

Hirdetés

Rég tudjuk, hogy a Yahoo nincs jó bőrben, és az sem titok, hogy alig várják, hogy valaki felvásárolja a vállalatot. 

Hirdetés

A hírek szerint a Twitter ügyvezetői néhány hete már találkoztak a Yahoo első embereivel - Marissa Mayer ügyvezető is ott volt, a téma a Yahoo felvásárlása volt. Állítólag a Disney, a Microsoft, a News Corp. és a Google is érdeklődnek. 

A befutó végül a Verizon lehet, amely tavaly 4,4 milliárd dollárért vette meg az AOL-t, és szeretne új életet vinni a szebb napokat megélt óriásokba. Az elemzők 4 milliárdos összeget emlegetnek a Yahooval kapcsolatban. 

Az ügyről egy jól értesült forrás azt állítja, nem őrültség, hogy a Twitter vegye meg a céget, sőt, sok kapocs van közöttük. 

A legfőbb ellenző állítólag maga Jack Dorsey, a Twitter ügyvezetője - olyannyira, hogy a találkozóra sem ment el. A találkozón úgy tudni, hogy a Yahoo pénzügyi helyzetét vitatták meg, illetve, hogy a Twitternek jó lenne-e a felvásárlás. Az elemzők szerint mivel Dorsey nem volt ott, valójában csak információt akartak szerezni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.