Hirdetés

A Yahoo kémszoftver-elhárító szolgáltatása



|

Hirdetés

Az Anti-Spy for Yahoo Toolbar jelenleg béta verzióban van, és néhány kiválasztott Yahoo felhasználó teszteli, de még ez évben a elhasználók kezébe kerül, ígérte a cég szóvivőnője. A szolgáltatás lehetővé teszi, hogy a felhasználó azonosítsa a nem kívánt szoftvert, és eldöntse, lebénítja, eltávolítja, figyelmen kívül hagyja vagy megtartja-e. A szolgáltatást a külső PestPatrol cég fejlesztette ki. A Yahoo riválisa, az AOL nemrég egészítette ki szolgáltatásait kémszoftver-elhárító eszközökkel, melyek már megtalálhatók az ez év elején kibocsátott AOL 9.0 Optimized verzióban.




Egyébként az amerikai szenátus is fontolgat egy törvénytervezetet (SPYBLOCK), amely megtiltaná, hogy a felhasználó tudta és hozzájárulása nélkül bárki szoftvert telepítsen a felhasználó gépére.

Az új szoftverrel a Yahoo biztonsági portfólióját kívánja erősíteni. A program hozzáférhető minden felhasználó számára, aki letölti a cég ingyenes eszközsorát, amelyen internetes kereső eszközök, felugró hirdetés blokkoló, könyvjelző és egyéb testreszabható szolgáltatások találhatók. A kémszoftver-elhárító eszközön túl a Yahoo kémszoftver fórumot nyitott portálján, hol a felhasználók megoszthatják információikat a kémszoftver-veszélyről és kémszoftver-trendekről.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.