Hirdetés

A Yahoo megvásárolja a Musicmatch céget



|

Hirdetés

A San Diego-i székhelyű Musicmatch üzemelteti az előfizetéses zeneszolgáltatást, az On Demand-ot, tavaly szeptember óta pedig működteti saját letöltési szolgáltatását, a Musicmatch Downloads-t. Az 1997-ben alakult cég kínálja azt a Windows szoftvert is, amelyet az Apple iPod zenelejátszójával árulnak, valamint a Musicmatch Jukebox szoftvert, amellyel a felhasználó digitális zenei gyűjteményét tudja lejátszani, CD-re égetni, letölteni és rendszerezni.

A Yahoo közölte, tartja magát elhatározásához, hogy „komoly szereplő lesz a digitális zenében”. A Musicmatch megszerzésével a cég zeneszolgáltatásának hallgatósága a jelenlegi 12.9 millióról 23 millióra nő - jórészt a Musicmatch online rádióhálózatának köszönhetően. A Musicmatch zeneszolgáltatásának pedig 225 ezer előfizetője van.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.