Hirdetés

A Yahoo megvásárolta a Flickr fotó-szolgáltatást



|

Hirdetés

magáncéget - derül ki a Flickr alkalmazotti blogjának egyik bejegyzéséből.

Eddig a pillanatig egyik érintett cég sem adott ki hivatalos közleményt a megállapodást illetően. A még ismeretlen értékű átvétel megtörténtét a vasárnapi bejegyzés fedte fel, melyet számos híresztelés előzött meg az esetleges megállapodással kapcsolatban.

A bejegyzés alatt Caterina Fake neve olvasható, aki jelenleg a Flickr marketing és közösségi elnökhelyettese. Az írásban Fake megemlítette az átvétel néhány előnyét, emellett kihangsúlyozta, hogy a Flickr szolgáltatásai a terveknek megfelelően haladnak tovább, és az oldal nem veszti el az identitását.

A Yahoo létező fotó-hosting és megosztási szolgáltatása, a Yahoo Photos bővülne a Flickr néhány funkciójával, és "belátható jövőn belül" nem olvadna össze a két szolgáltatás. A jövőben egy Yahoo ID-vel és jelszóval is be lehetne majd lépni a Flickr oldalára; emellett a vállalat ingyenes- és fizetős szolgáltatásai több tárhelyet kapnának; a professzionális account-ok díjai pedig csökkennének az átvétel lezárulásával.

A bejegyzés szerint a Ludicorp jelenlegi menedzsmentjében sem történnek személyi változások.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.