Hirdetés

A Yahoo szakít a Google technológiájával



|

Hirdetés

A Yahoo Searchben használt új algoritmusos technológiát hamarosan a Yahoo külföldi webhelyeire is, s tervbe vették új testre, illetve személyre szabható elemek bevezetését is. Ezzel párhuzamosan eltávolodnak a Google kereső szolgáltatásaitól. Bár a Yahoo egy ideje használja a Google technológiáját, tavaly a cég egyértelművé tette, hogy a kereső piac vezetőjévé kíván válni - ezért is invesztált 235 millió dollárt az Inktomi és 1.63 milliárd dollárt az Overture megvásárlásába. Mellesleg épp emiatt is lepte meg néhány szakértőt, hogy a Yahoo saját keresőtechnológiát fejleszt, és nem az Inktomiét használja.

Az új keresőtechnológiára épül már a Yahoo News Search és a Yahoo Product Search, s hamarosan a Yahoo Travel, a Local, a Personal és a HotJobs is áttér erre a technológiára, továbbá ezt fogják használni az Overture partnerei is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.