Hirdetés

ABIT AT7-MAX2 KT400



|

Hirdetés


ABIT AT7-MAX2 KT400


Az ABIT MAX szériáját a maximális integráltság jellemzi, ennek jegyében született az AT7. Az AT7 rendelkezik egy Marvel88i8030 Serial ATA vezérlővel, amely 150Mb/s átviteli sebességre képes és támogatja a RAID funkciókat is. A hagyományos UDMA 33/66/100/133 ATA eszközök vezérléséről a High Point HPT374 IDE RAID gondoskodik. Az alaplap multimédiás tulajdonságait egy 6-csatornás AC 97 kompatibilis növeli, illetve mobil eszközökkel való kapcsolattartást a Memory Stick, Secure Digital és Type I/II CompactFlash kártyaleolvasót támogató interfész könnyíti meg.

Az integráltság teljessége érdekében az alaplapra lett integrálva egy 10/100 Mbit-es hálózati és egy IEEE 1394a szabványt vezérlő is.

Az alaplap könnyű konfigurálását és a túlhajthatóságát a már jól ismert SoftMenu III teszi lehetővé.

Az AT7 nagyfokú integráltsága kielégíti a legigényesebb vásárlók igényeit is, megszabadítva őket a hardverek közötti összeférhetetlenség problémájától.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.