Hirdetés

Adobe CS2 angol-magyar szótár



|

Hirdetés

Az Adobe Creative Suite 2 szoftvercsomaggal használható segédeszköz nem egy hagyományos értelemben vett szótár, hiszen egy angol szónak nem feltétlenül a valós jelentése került bele, hanem ahogyan az a szó fordítva lett. Jó példa erre az opacity szó, amelyet — programtól függően — négyféle változatban fordítottak le, aszerint, hogy milyen funkciót takar. Mindez azt is jelenti, hogy nem fogjuk benne megtalálni az összes létező angol kifejezést, csak azokat, amelyekkel találkozhatunk a CS2 szoftverek használata során. Az angol-magyar mellett letölthető a magyar-angol változat is.

A szótárak a Winsoft és a Trans-Europe Kft. szellemi termékei és tulajdonai. PDF formátumban szabadon letölthetőek a szoftver.hu infoportálról.

A letölthető szótárak PDF formátumban:

>> Adobe Creative Suite 2 angol-magyar szótár

>> Adobe Creative Suite 2 magyar-angol szótár

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.