Hirdetés

Adobe Flex 2.0 és Flash Player 8.5



|

Hirdetés

5 is. Az új szoftverek segítségével a fejlesztők képesek lesznek a legújabb generációt képviselő honlapok elkészítésére, amelyek jobban lekötik a felhasználókat, növelik a cégek hatékonyságát és jobb üzleti eredményeket biztosítanak.

A Flex 2.0 termékcsalád hatékony és bővíthető alkalmazáskörnyezetet, intuitív programozói modellt, szabványos adatintegrációt és egy hatékony, Eclipse alapú integrált fejlesztőkörnyezetet biztosít. Kiterjedt komponenskönyvtárával, fejlett adatintegrációjával és szabványos utófeldolgozó infrastruktúrák támogatásával a fejlesztők gyakorlatilag bármilyen típusú internetes alkalmazást készíthetnek, az egyszerű interaktív helyektől a változatos műszertáblákon és portálokon át az adatigényes nagyvállalati alkalmazásokig.

A Flex béta program a következő elemeket tartalmazza:

- Flash Player 8.5: lenyűgöző webes hatások nagy teljesítményű kliens oldali futtatókörnyezete

- Flex Framework 2.0: a Flex fő programozói modellje és komponenskönyvtára

- Flex Builder 2.0: változatos internetes alkalmazások fejlesztéséhez szolgáló Eclipse alapú integrált fejlesztőkörnyezetet

- Flex Enterprise Services 2.0: alapvető adatszolgáltatások és nyitott adapter architektúra adatigényes, változatos internetes alkalmazások előállításához

- Flex Charting Components 2.0: bővíthető komponensek speciális adatmegjelenítéshez

A komplett Adobe Flex 2.0 termékcsalád és az Adobe Flash Player 8.5 béta változata már letölthető a labs.adobe.com címről. A végső változat Várhatóan 2006 első felében kerül kereskedelmi forgalomba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.