Hirdetés

ADSL 2 Magyarországon!



|

A régióban Magyarországon indul először ADSL2 szolgáltatás.

Hirdetés

Az új szolgáltatás főbb jellemzője az akár 12 Mbit/s sebességű ADSL hozzáférés, ami néhány héten belül — leállás és üzemszünet nélkül — ADSL2+ kódolásra történő átállással akár 24 Mbit/s-ig bővíthető

 

A PanTel Dinamit néven bevezetésre kerülő csomag korábban nem látott alacsony árszinten 4 illetve 6 Mbit/s-os sebességű ADSL szolgáltatást tartalmaz kisvállalkozások számára. A csomag része IP alapú telefon szolgáltatás is, ami percenként akár nettó 5,7 Ft-ért teszi lehetővé belföldi távolsági hívások bonyolítását. Lényeges jellemzője, hogy az ügyfél mind telefonszámát, mind készülékeit megtarthatja, sőt a szerződés kötést követően a korábbi távközlési szolgáltatónak nem kell semmiféle díjat, még havi díjat sem fizetnie.

 

A csomag jelenleg Budapest belvárosában (V., VI. és VII. kerületben) érhető el. 2005. november végére már Budapest nagy része, illetve Tatabánya és Szombathely is lefedésre kerül. 2006 elején további nagyvárosok bekapcsolását tervezi a vállalat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.