Hirdetés

ADSL-körkép



|

Hirdetés

Míg a távbeszélővonalak száma évről évre csökken, lassan növekszik az ISDN-előfizetések száma, a DSL-hozzáférések pedig minden évben megsokszorozódnak. A mobilpiac rendkívüli ereje és a vezetékes hívások magas ára miatt a legtöbben csak azért fizetnek elő hagyományos telefonvonalra, hogy arra a szélessávú ADSL-szolgáltatást megrendelhessék. Cikkünkben ezt a hozzáférési lehetőséget fogjuk alaposan körbejárni, amely hazánkban jelenleg a legkedveltebb szélessávú internetkapcsolat.




Nem egészen tíz évvel ezelőtt az emberek nagy többségének a rádió és a televízió volt a legközvetlenebb és legkényelmesebb hírforrása. Mára, amikor az információs társadalom kezd kinőni a gyerekcipőből, a rádió és televízió lassan átalakul pusztán kényelmi, szórakoztató szolgáltatássá. Hallgathatunk vagy nézhetünk hírműsorokat, informatív jellegű adásokat, mégis az, aki rendszeresen átalánydíjas internet közelébe kerül, inkább onnan szerzi az információkat.

A teljes cikk a 2004. októberi számunkban olvasható.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.