Hirdetés

ADSL telefon-előfizetés nélkül



|

Szélessáv 5000 forint alatt, telefon-előfizetés nélkül

Hirdetés

A gazdaságos szélessávú opció -- mint például az ADSL telefonvonal nélkül -- lehetővé teszi az internet-penetráció növekedését hazánkban.

A TVnet szeptember végéig tartó akciójában két vezetékes telefon előfizetést kínál lakossági és üzleti ügyfelek számára egyaránt. Az új csomagok azoknak nyújt kedvező megoldást, akik telefon-előfizetésüket az internet-elérés miatt voltak kénytelenek fenntartani. A TVnetnél az ügyfelek eldönthetik, hogy szükségük van-e továbbra is a vezetékes telefonra, vagy sem.

Az akcióban két csomag rendelhető 1 éves hűségnyilatkozat aláírásával:


  • ADSL3G+ otthoni csomag 1 megabites letöltési sebességgel, telefonvonal és forgalomkorlát nélkül, havi bruttó 4993 forintért.
  • ADSL3G+ üzleti csomag 2,5 megabites letöltési sebességgel, telefonvonal és forgalomkorlát nélkül, havi bruttó 7200 forintért.


    Az ADSL3G akcióban azok vehetnek részt, akik aktív, havidíjas vezetékes telefonvonallal rendelkeznek a fővárosban. Az ADSL3G+ esetében az ügyfél a létesítést követően lemondja korábbi vezetékes telefonelőfizetését, de a hagyományos ADSL-nél mindenképpen szükséges a vezetékes telefon megléte.

    Az ADSL3G+ szolgáltatás hamarosan vidéken is elérhető lesz, jelenleg az elindításhoz szükséges feltételek felmérése tart.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.