Hirdetés

Aggodalmakat okozott az AMD visszaesésének híre



|

Hirdetés

A társaság a kiéleződő Intel-AMD processzor árversenyt, valamint a visszaeső flash memóriachip eladásokat okolta a bevételcsökkenésért. Az elemzők szerint az AMD olyan árháborút folytatott az Intel ellen, amiben a megszerzett 1-2% piaci részesedésért komoly bevételkieséssel fizetett. A chipipar képviselői azonban úgy vélik, az AMD eredményei arra utalnak, hogy a chipipar továbbra sem tud kilábalni a válságból, annak ellenére, hogy egyes óriáscégek vezetői korábban már bíztató jeleket véltek felfedezni. Andy Bryant, az Intel pénzügyi igazgatója áprilisban az első negyedév végének eredményei alapján normális második negyedévre, és viszonylag erős második félévre számított a chipiparban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.