Hirdetés

Agnitum Outpost 3 tűzfal magyarul



|

Hirdetés

A népszerű személyes tűzfal ezentúl integrált kémprogram-védelmet, személyes adatlopás elleni védelmet és konfigurációs segédeszközöket is tartalmaz. A két kiegészítő technológia ez a fajta ötvözése biztosítja a felhasználók számára az internetről származó veszélyek gyors és automatikus elhárítását, valamint az adatok integritását és a személyes adatok védelmét.

Az Outpost Firewall Pro 3.0 proaktív és a reaktív technológiákat egyaránt használva a fertőzés bármely stádiumában képes blokkolni a kémprogramokat, így széleskörű védelmet nyújt a hackertámadások, a kémprogramfertőzések és egyéb biztonsági kockázatok ellen.

Az Outpost Anti-Spyware proaktívan figyeli a futó programokban az ismert kémprogramok nyomait, ellenőrzi az operációs rendszer belső paramétereit, megelőzi a programok meghamisítását és a kémprogramok aktiválódását. A felhasználók tetszés szerinti időpontokban testre szabott kereséseket végezhetnek merevlemezükön, USB eszközeiken, vagy optikai meghajtójukon a kémprogramok után kutatva. A kémprogram-adatbázis automatikusan frissül a rendszerben. Ezen kívül az Outpost új egyedi funkciója a Bizalmas Adatok Blokkolása lehetővé teszi meghatározott személyes adatok védelmét a véletlen kiszivárgástól. Az Aktív Tartalom és a Melléklet-elkülönítő lezárják a kémprogramok által leggyakrabban használt támadási felületeket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.