Hirdetés

Ajándékozza rászorulóknak a régi noteszgépét!



|

A Laptopszalon szaküzletekben lehet leadni a már nem használt eszközöket.

Hirdetés

Tegnap délután a Microsoft hazai képviselete sajtóközleményben tudatta, hogy közös akciót indított a Magyar Ökumenikus Segélyszervezettel, az Informatika a Látássérültekért Alapítvánnyal és Laptopszalonnal, amely keretében a már nem használt notebookokat őrizgetők rászoruló családoknak ajándékozhatják a hardvereiket.

Hirdetés


A nemes célra felajánlani kívánt eszközöket október folyamán a Laptopszalon üzletekben lehet leadni, méghozzá vásárlói kedvezményért cserébe. A működőképességről való meggyőződés után a noteszgépek a Microsofthoz kerülnek szoftveres modernizálásra (a közleményben külön ki lett emelve, hogy nem lesz ügy a kalóz Windows felfedezéséből), végül pedig az Ökumenikus Segélyszervezet célba juttatja az eszközöket.


„A Laptopszalon az ország egyik vezető szaküzlet és szerviz hálózataként felelősségének érzi, hogy segítséget nyújtson azon a területen, amelyen szakértőnek számít. Sok esetben ugyanis hiába érkeznek a segélyszervezetekhez jó szándékkal felajánlott számítástechnikai eszközök, a szervezeteknek nincs megfelelő kapacitásuk és kompetenciájuk a gépek ellenőrzésére, hogy azok ténylegesen használhatók-e még” – olvasható a közleményben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.