Hirdetés

Ajándéktárgyak Google-gyűlölőknek a Microsofttól



|

Redmond „Őrizd meg a nyugalmad, amíg ellopjuk az adataidat” feliratú bögrékkel kampányol a Google ellen.

Hirdetés

A Microsoft a Scroogled-kampány keretében hónapok óta ekézi a Google-t, és csendben megpróbálja rávenni a felhasználókat arra, hogy ne használják a keresőcég szolgáltatásait. A jelek szerint Redmondban valakinek messzire gurulhatott a gyógyszere, a vállalat online boltjában ugyanis egy teljes szekciót szenteltek a Google-gyűlölő ajándéktárgyaknak.

A vásárlók különféle szuvenírek közül válogathatnak: van köztük bögre, sapka és póló is. A Google-ellenes szóróajándékokhoz már viszonylag olcsón hozzájuthatunk, egy „Keep calm while we steal your data” (Őrizd meg a nyugalmad, amíg ellopjuk az adataidat) feliratú bögre például csak 7,99 dollárba kerül.

Hirdetés

A Microsoft az utóbbi időben meglepően merész reklámokkal hívta fel magára a figyelmet. Egyik kisfilmjükben a Chrome hirdetését figurázták ki, támadták a Gmailt, sőt, egy Google Shopping ellenes oldalt is indítottak. A reklámhadjáratot Mark Penn, Bill és Hillary Clinton egykori kampánymenedzsere irányítja.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.