Hirdetés

Akadékoskodó jelszó



|

Hirdetés

Egyedül használom a gépet, így nincs szükségem erre a felesleges procedúrára. Hogyan tüntethetném el ezt a kellemetlenkedő ablakot?A Win98 csak akkor hiányolja a jelszót (ami nem is volt), ha bejelentkezéskor a "Microsoft Network"-féle belépés lett beállítva. Ennek megváltoztatásához lépjünk be a Vezérlőpulton a Hálózati tulajdonságok közé, és a megjelenő ablakban lévő lenyitható listán kattintsunk a Bejelentkezés a Windowsba szövegre (elképzelhető, hogy szükség lesz a Windows telepítőkészletére is!). Amikor kéri, indítsuk újra a számítógépet! Ha még ezek után is egy nem létező jelszót kér, akkor belépés után keressük meg az összes .pwl kiterjesztésű állományt a Start -> Keresés -> Fájlok vagy mappák menüpont alatt. Ha megvannak, akkor távolítsuk el őket!

Vigyázat: az állomány más jelszavakat is tárolhat (PassWord List), ezért csak akkor töröljük, ha ismerjük a többi szükséges kódot is! Ha ezzel készen vagyunk, indítsuk újra a gépet, majd amikor jelszót kér, hagyjuk meg a felhasználó nevét, és üssünk egy [Enter]-t (vagy az OK gomb is megteszi). Ezután már nem akadékoskodhat a Win98.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.