Hirdetés

Akár 26 év börtön a spammernek



|

Beismerte bűnösségét a "Spamkirály".

Hirdetés

Akár 26 év börtönre is számíthat Robert Soloway a 28 éves spammer, akit a hatóságok csak a "Spamkirály" névvel illetnek. Soloway múlt hét pénteken Seattle-ben beismerte bűnösségét csalásban és adócsalásban. Már többször vesztett ellene indított polgári pert - többek között a Microsoftnak is 7,8 millió dollárral tartozik ezek miatt - de valahogy mindig megúszta a fizetést.

 

2005-ben egy fórumos hozzászólásban a következőket mondta: "Már több száz millió dollárra pereltek be az elmúlt 10 évben, de még egyetlen centet sem fizettem ki." Vallomása szerint abban az évben 300 ezer dollár jövedelemre tett szert kéretlen reklámlevelek szétküldéséből. 2007 májusában tartóztatták le és beismerő vallomása után, valószínűleg végre megkapja a jól megérdemelt büntetését.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.