Hirdetés

AktaMac: gép a táskában



|

Hirdetés

Az azonos nevű, e-ttache termék tulajdonképpen egy méretes aktatáska váza, amelyben a megfelelő helyeken rögzíthetjük egy Apple Mac minire vagy PowerBookra épülő komplett számítógép minden részét, beleértve a monitort is: maga a 20 vagy 23 hüvelykes Apple Cinema Display teszi ki a táska egyik oldalát! E mögé kerül be a gép, tápegység és egy tápelosztó. Az előrelátó kialakításnak köszönhetően a kábelek gubanc nélkül elrendezhetők. A billentyűzetről és egérről nem szól a fáma, de valószínűsíthető, hogy azoknak is megvan a helye.


A konfiguráció összeállítása után az aktatáskára elegáns borítás kerül, és már indulhatunk is akár üzleti tárgyalásra, akár egy bemutató megtartására, akár LAN partyra -- a cég számos további lehetőséget felsorol weboldalán a hordozható számítógép sokoldalú felhasználására. A helyszínre érve nincs más dolgunk, mint eltávolítani a borítást, majd csatlakoztatni a táskát a konnektorba. A gyönyörű, nagy felbontású monitor akár egy írásvetítőt is helyettesíthet, sőt, a táska keskenyebbik oldalán még a Mac mini optikai meghajtójához is hozzáférhetünk!


Az e-ttache nem olcsó mulattság: a 20 hüvelykes monitorhoz passzoló 700, míg a 23 hüvelykeshez készülő közel 800 dollárba kerül, ám a gyártó annyira meg van győződve a rozsdamentes alumíniumból készült táskaváz kiváló minőségéről, hogy élethosszig tartó garanciát vállal rá.

Mivel a bejelentés csak pár napja történt, még nem tudható, hogy az e-ttache valóban létezik vagy minden idők egyik legfantáziadúsabb átveréséről van-e szó. Néhány Apple gépekkel foglalkozó oldal lehozta hírben, de teszteket egyelőre hiába keresünk a neten.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.