Hirdetés

Alacsony Intel készletek Ázsiában



|

Hirdetés

Kínában és Tajvanon ugyanis még nincs vége az évnek, ezért a bevásárlási láz továbbra sem csökkent és ennek legnagyobb hasznát természetesen a chipgyártók élvezik. Olyannyira nagy a kereslet a Socket 478, azon belül is a low-end kategória processzorai után, hogy az Intel jelentős készlethiányokkal küszködik. Ennek legnagyobb részét a Celeron 1.70GHz hiánya teszi ki, melyet a legszívesebben vásárolnak a helyiek. Az Intel úgy döntött, nem küldd több 1.70GHz-es Celeront a térségbe, hanem a magasabb órajelű modelleket (1.80GHz, 2.00GHz) helyezi előtérbe. Az 1.70-es tehát végleg kiszorul az Ázsiai piacról.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.