Hirdetés

Alacsonyabb szoftverárak jöhetnek



|

Hirdetés

Az informatikában ez azt jelenti, hogy a magyar disztribútorok kihagyásával, akár közvetlenül az európai központoktól is beszerezhetők a különféle szoftverek.

A folyamatosan szélesedő hardverpiacot dinamikus trendváltozások jellemzik: friss termékek robbannak be és váltják le az öröknek hitt eszköz-struktúrákat. Elég csak az utóbbi évek változásaira gondolni, például a noteszgépek, a PDA-k és az okos telefonok előretörésére, vagy a vékony monitorok megjelenése, a folyadékkristályos kijelzők mindent elsöprő sikerére. A piaci átalakulásokat követő értékesítési formaváltásokat - részlet, lízing, bérlet - a vásárlók elfogadják.

Ugyanez a mozgalmasság nem jelenik meg a másik oldalon, a szofverellátás területén. Az aktuális disztribúciós ajánlatok és akciók adnak ugyan játékteret a rendszergazdák számára, és az informatikai igazgatók is tallózhatnak a licencelési ajánlatok között, de mindez nem mindig jelenti egyértelműen az árak csökkenését, a megfizethető szoftverfrissítést.

Az L-Port (www.lport.hu) már kidolgozta az európai piacdeterminátorok eléréséhez alkalmas módszereket, technikákat. A megvalósításban a saját félévtizedes üzleti tapasztalataira, a legmagasabb minősítéssel rendelkező mérnök-rendszerintegrátori szakértőire építhet. A kapcsolatrendszert és az európai területet átfogó operációs aktivitást a Software Spectrum biztosítja.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.