Hirdetés

Alaposan kiszúrt a Facebook a Google-lel



|

10 milliárdot adott volna a Google a Facebook által megvásárolt WhatsAppért.

Hirdetés

Összesítésben 19 millió dollárért vásárolja meg a Facebook a WhatsApp üzenetküldőjét, derült ki nemrég sokak nagy meglepetésére. Most úgy tűnik, hogy a Facebook nem csak a felvásárlás tényével szerzett megint figyelmet, de a Google vezetőinek is sok bosszúságot okozott. 

Hirdetés

A Fortune úgy tudja, hogy a WhatsAppot a Google is szerette volna bezsebelni, így pedig a szolgáltatást 10 milliárd dollárért cserébe beolvasztották volna a kínálatukba. A jól értesült források azt is hozzátették, hogy a Google nem ajánlott helyet az igazgatótanácsban, ellentétben a Facebookkal. 

A Facebook azt reméli, hogy a WhatsApp által hozott 450 millió felhasználót néhány éven belül 1 milliárdos táborra tudja bővíteni. Ez mondani sem kell, hogy hatalmas jelenlét lenne a közösségi hálón és mobilfronton egyaránt. A Google természetesen nem erősítette meg a mostani jelentéseket, ahogyan anno azokat sem, amelyek tavaly hozták hírbe az üzenetküldővel. Akkor még csak 1 milliárd dollárt emlegettek a pletykákban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.