Hirdetés

Állítólag megvan a Microsoft új vezére



|

Néhány évre Kevin Turner ülhet a vezetői székbe, hogy aztán átadja a helyét Stephen Elopnak.

Hirdetés

Meg nem nevezett forrásokra hivatkozva a kínai WPDang azt állítja, már tudja, hogy ki váltja az ügyvezetői székében a Microsoft élén Steve Ballmert. Állítólag a cég jelenlegi működésért felelős igazgatója, Kevin Turner veszi át a helyét. Ezzel a történet azonban még nem keret. 

Hirdetés

Azt mondják, két vagy három év múlva Turner távozik, a helyét pedig a Nokia jelenlegi vezére, Stephen Elop foglalja el. A vezetői székre egyébként mindkét illető esélyes, bár Turner nevét eddig nem annyira hallhattuk - inkább a Ford vezérét, Alan Mulallyt, a Microsoft alelnökét, Tony Batest és a felhős ágazat főnökét, Satya Nadellát emlegették. 

Mégis talán Elop a legesélyesebb a pozícióra, főleg, hogy korábban még Ballmer is megemlítette őt lehetséges utódként. Amennyiben Elop tényleg nem csak egy divíziót kap, hanem a teljes redmondi céget, akkor Turner közbeiktatásával talán még az olyan vad ötleteket is elfogadtathatják a közönséggel, mint az Xbox eladása és a Bing leépítése. Ez persze csak a kezdet lehet Elop hosszútávú terveiben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.