Hirdetés

AMD Athlon 64 3400+



|

Hirdetés

Az AMD -- talán a 3,4 gigahertzes Pentium 4 Extreme Edition, valamint a 3,4 gigahertzes „sima” Pentium 4 bejelentésére reagálva -- mindenféle előzetes hírverés nélkül piacra dobta legújabb Athlon 64-es processzorát. Az eddig megjelent Hammer magban semmi komolyabb változtatást nem eszközöltek, hiszen a már régóta piacon lévő Athlon 64 FX--51 ugyanezen a frekvencián üzemel. Úgy tűnik, a cég ezzel komoly lépéselőnyhöz jutott.




A K8T800-as, a VIA-tól megszokott módon minden modern kiegészítőt tartalmaz. Tokozástól függően támogatja az Opteron, az Athlon 64 FX--51, valamint az Athlon 64 processzorokat. Ebből következően mind a kétcsatornás, mind pedig az egycsatornás memóriakezeléssel megbirkózik, hiszen a vezérlés a CPU-magba van integrálva. Támogatja a nyolcszoros AGP-t, valamint a DDR-memóriákat. Az északi és a déli hidat 533 megabájt/másodperc sávszélességű V-Link kapcsolja össze.

A teljes cikk a 2004. februári számunkban olvasható.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.