Hirdetés

Amerika kér legtöbbször felhasználói adatot a Google-től



|

Magasan Amerika a legkíváncsibb a felhasználók kilétére, vezetve a sort India előtt.

Hirdetés

Folyamatosan növekszik azoknak a kérelmeknek a száma, amelyek a Google azért kap, hogy a felhasználói adatokat adja ki. Ez leginkább az Amerikai Egyesült Államoknak köszönhető, amely július és december között magasan a legkíváncsibb ország volt a világon.

2012. második felében a Google összesen 21 389 ilyen kérelmet kapott, ami 2 százalékkal több az első félévesnél. Ebből 8438 származott Amerikától, amely 6 százalékkal növelte ezt a számot, és 14 791 felhasználóra volt kíváncsi. Második lett India 2431 kéréssel, míg a harmadik Franciaország 1693-mal. Ezeket Németország (1550), az Egyesült Királyság (1458) és Brazília (1211) követték.

A kérések 68 százaléka idézés formájában érkezett a Google-höz. A jelentés eredményei az alábbi linkre kattintva böngészhetőek át.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.