Hirdetés

Amerikába viheti a nagyméretű kijelzők gyártását a Foxconn



|

A beruházást elsősorban az indokolja, hogy így egyszerűbbé válna a panelek szállítása.

Hirdetés

Terry Gou, a Foxconn elnöke a hétvégén, egy, a cég negyvenedik születésnapja alkalmából rendezett eseményen elhintette: komolyan gondolkoznak azon, hogy az Egyesült Államokba telepítsék a nagyméretű kijelzők gyártásának egy részét.

A Wall Street Journal riportja szerint az USA-ban hatvan hüvelykesnél nagyobb képernyőket építene a cég. A lap szerint az ötlet már csak azért sem elvetendő, mert jelenleg komoly nehézségeket jelent az extra nagy panelek szállítása.

Hirdetés

A Foxconn novemberben jelentette be, hogy negyvenmillió dolláros befektetéssel üzemet épít Pennsylvaniában. A kínai vállalatóriás nem az egyetlen cég, amely az utóbbi időben jelentős lépéseket tett annak érdekében, hogy Ázsiából Amerikába delegálja a gyártása egy részét: mások mellett az Apple és a Google is otthon szerelteti össze egyes presztízstermékeit.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.