Hirdetés

AMILO D 1840 – Mint a moziban



|

Hirdetés

Az Intel® Pentium 4 processzorral ellátott AMILO D 1840 széles képernyőjéből és felső kategóriás filmlejátszási és -szerkesztési multimédiás képességeiből eredően rendkívüli vonzerőt képvisel.

Az extraszéles képernyővel ellátott, vékony AMILO D 1840 noteszgép valódi házimoziként funkcionál: 1280 x 800 képpontos WXGA felbontásánál fogva ideálisan használható 16:9 képarányú szélesvásznú filmek lejátszására. A 128 MB max. videomemóriával ellátott ATI MOBILITY RADEON 9600 grafikus lapkakészlet kiváló képminőséget és valósághű háromdimenziós effektusokat biztosít. Az új AMILO D-vel megvalósítható képmoduláció 18-ról 24 bitre növeli az LCD-panel színreprodukciós képességét, tovább fokozva ezzel a filmlejátszás nyújtotta élményt. Az Intel Pentium 4 processzor 3.2 GHz-es max. órajelsebessége játékfuttatás és üzleti célú használat esetén is csúcsteljesítményt garantál. Az új noteszgép a párhuzamos alkalmazásfuttatáskor tapasztalt teljesítményt és sebességet növelő hyper-threading technológiát is támogatja.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.