Hirdetés

Android Market: filmekkel, zenékkel és könyvekkel



|

A Google vélhetően lemásolja az Apple sikerét a digitális tartalmakat tekintve.

Hirdetés

Február elején elindult a webes felülettel rendelkező Android Market is, így nem csak könnyebbé vált az Androidra építő okostelefonok és tabletek tulajdonosai számára a böngészés és alkalmazástelepítés, de a potencionális vásárlók is kedvükre szemezgethetnek az oldalon.

 

Fizetős és ingyenes alkalmazásokból egyaránt lehet válogatni, azonban a rivális Apple iTunes-szal szemben a szolgáltatások sora itt kimerül. Az Android Community legújabb felfedezése alapján azonban ez a közeljövőben megváltozik, ugyanis az Android Marketen működő linkek üzemelnek film, zene és könyv témában is - noha ezek mindegyike egyelőre a főoldalra irányítja át a felhasználókat.

 

 

A http://market.android.com/music/, http://market.android.com/movies/, http://market.android.com/books/ linkek érdekessége azonban, hogy amennyiben bármi mást adunk meg az Android Market címe után, 404-es hibaüzenet fogad minket. A fenti három esetben azonban ezzel nem találkozunk.

 

Az új szolgáltatások bevezetése esetén az Android-alapú készülékek tulajdonosai bármilyen eszközről hozzáférhetnek majd a csábító tartalmakhoz. Érdekesség, hogy a Mobile World Congress kiállításon a Honeycombot futtató eszközöknél már a Books (könyvek) fül meg is jelent az Android Marketen. A Google egyelőre nem foglalt állást a témában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.