Hirdetés

Anti-Spyware minősítés a NOD32-nek



|

Hirdetés

A Spyware elleni minősítéssel a NOD32 a West Coast Labs "Content Security" teszteken az összes kategóriában megszerezte a díjat - az Anti-Virus Level 1 és Anti-Virus Level 2, valamint a Trojan díjakat már korábban elnyerte.

"Egyre inkább összetett fenyegetésekkel találkozunk, már nem csak vírusok és férgek ellen kell védekeznünk. A kémprogramok és trójai programok, valamint a kategóriák összemosódásából keletkezett hibridek komoly veszélyt jelentenek a védelmi technikákat nem alkalmazó felhasználókra." - mondta Csiszér Béla, a Sicontact Kft. ügyvezetője.

"Büszkék vagyunk arra, hogy a NOD32 Antivirus System az elsők között szerezte meg a CheckMark díjat, e mellett a NOD32 továbbra is a legtöbb VirusBulletin 100% díj birtokosa."

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.