Hirdetés

AnyTV Free 2.14



|

Interneten keresztül sugárzott televízió- és rádióműsorok vételére szolgál ez az alkalmazás.

Hirdetés

Rengeteg televízió- és rádiócsatorna érhető el az interneten keresztül, de nem nagyon találunk olyan programot, amely ezeket rendszerezi, és egy áttekinthető felületen keresztül nyújt hozzáférést hozzájuk. Az AnyTV alkalmazás végre megoldja a problémát: segítségével több száz tévé-, rádió- és videocsatorna érhető el.

 

 

anytv_.jpg

 

A program kezelése nagyon egyszerű: a bal oldali csatornalistáról kiválasztjuk a minket érdeklőt, duplán rákattintunk, és pár másodperc pufferelés után máris nézhetjük, illetve hallgathatjuk. Az ingyenes verzió szintén tökéletesen működik, sajnos néhány korlátozással. Ezek közül a legfájóbb, hogy bizonyos – főleg erotikus – csatornákat csak a Pro, fizetős változattal nézhetünk meg, de a listát nem tudjuk szűrni azon feltétel szerint, hogy melyik adás nézhető az ingyenes változattal. Cserébe egy legördülő menüből szűrhetünk a műsor nyelvére, így csak az adott nyelvű adások jelennek meg a listán. Az ingyenes verzió másik korlátozása, hogy nem tudjuk a csatornalistát frissíteni az interneten keresztül – így elesünk a program „közösségi” képességeitől. Ugyanis mindenki értékelheti a csatornákat, valamint akár újakat is vihet fel a listára, emellett a fejlesztők is folyamatosan frissítik a kínálatot.

 

Ha együtt tudunk élni a program korlátozásaival, és a minket érdeklő csatornákat az ingyenes verzió is meg tudja mutatni, akkor bátran próbáljuk ki az AnyTV-t.

 

 

Adatok

  • Interneten keresztül sugárzott televízió, rádió- és videocsatornák vétele
  • Szűrés az adók nyelve szerint
  • Rendezés kedvencekbe
  • Vista alatti működés
  • Fejlesztő: Fdrlab Data Recovery Centre
  • Ár: ingyenes (létezik fizetős „Pro” változata is)

 

 

Értékelés

AnyTV Free 2.13

Előny: nagy csatornaadatbázis, egyszerű kezelés

Hátrány: az ingyenes verzió bosszantó korlátozásai

Teljesítmény: 4

Szolgáltatás: 3

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.