Hirdetés

AOL bankkártya kamaszoknak



|

Hirdetés

0 Optimizedhez olyan szülői felügyelettel működő bankkártyát kínál, melyet fiatal felhasználója online és offline vásárlásokhoz is használni tud.

A kedden bejelentett AOL Cash Card Program bankkártyát biztosít a tinédzsereknek, melyen a szülő határozhatja meg a költési plafont, és nyomon követheti a vásárlásokat. Az éves díjtól mentes kártyákat a Visával társulva fejlesztették ki, így az előfizető egy ún. Visa Buxx Cash Cardot fog kapni, amely úgy néz ki, mint egy normál Visa kártya, és ugyanúgy vásárolni lehet vele és automatából készpénzt kivenni, mint „felnőtt” társaival.

Az AOL őszintén beismerte, hogy a program egyfelől jó a szülőknek, akik bevezethetik gyerekeiket a pénzkezelés rejtelmeibe, de jó az internetes óriásnak is, hiszen bővül online vásárlói köre. A Jupiter és a Teenage Research Unlimited által végzett felmérés szerint 2002-ben egy kamasz heti átlag 101 dollárt költött, és az online forgalomban pedig 5 milliárd dollár keletkezése köthető ehhez a réteghez. A programban részt vehet minden AOL tag, akinek 13 éves vagy annál idősebb gyereke van, akik önálló IP címmel rendelkeznek az AOL 9.0 Optimized szolgáltatás keretében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.