Hirdetés

Apró eszköz mégapróbb gyártótól



|

Hirdetés

Az apró cégecske a tervek szerint hétfőn jelenti be második Palm OS-alapú kéziszámítógépét, amely a HandEra 330 nevet viseli. A korábban TRG Products néven ismert cég első Palm eszköze a TRG Pro volt, amelyhez képest a HandEra 330 jelentős fejlődést jelent. A HandEra 330 a TRG Pro-hoz hasonlóan Palm III-kompatibilis, de újabb CPU-val, nagyobb kapacitású akkumulátorral, nagyobb, 240 x 320 képpontos felbontású kijelzővel, CompactFlash és Secure Digital bővítőhellyel, valamint mikrofonnal és hangszóróval rendelkezik. A június végén megjelenő, 330 dolláros (100 ezer Ft) eszköz a tekintélyes felszereltségen kívül több figyelemreméltó újítást is tartalmaz, mint például az eltüntethető szövegbeviteli mező, amely a kijelző szabad, alkalmazások által felhasználható területét növeli.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.