Hirdetés

ATI alaplapi lapkakészletek



|

Hirdetés

Amint a lapkakészlet nevéből is kiderül, a Radeon 9100 IGP és Mobility Radeon 9100 IGP lapkakészletek integrált Radeon 9100 grafikus magot tartalmaznak, emellett kétcsatornás DDR400-as memóriavezérlővel rendelkeznek és támogatják a 800 MHz-es FSB-vel működő Pentium 4 processzorokat, valamint természetesen a Hyper-Threading technológiát is. Mint minden integrált grafikus lapka, az Radeon 9100 IGP is a rendszermemóriát használja, amelyből maximálisan 128 megabájtot tud lefoglalni. A lapkakészlet talán legnagyobb érdekessége a Surroundview technológia, amelynek segítségével az integrált grafikus mag mellett a számítógépben található videokártyát is tudja használni, így lehetővé válik három monitor egyidejű kezelése is. Természetesen a lapka támogatja az ATI ismert szolgáltatásait is, mint például a FullStream és a HydraVision. A videovezérlő természetesen rendelkezik hardveres DVD-lejátszás gyorsítással és TV-kimenettel is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.