Hirdetés

Átprogramozott lapolvasó



|

Hirdetés

Hogyan állíthatnám át ezek működését, például a karakterfelismerőre? Programozhatóak a lapolvasók gombjai?A legtöbb cég a lapolvasó mellé saját programján kívül még más hasznos szoftvereket is csomagol. Ezek között lehetnek grafikai vagy karakterfelismerő alkalmazások. A HP esetében bármelyik gombot nyomjuk is meg a lapolvasón, azonnal a gyártó programja indul el. Amennyiben mégis át szeretnénk állítani ezeket a gombokat, nyissuk meg a Vezérlőpulton a Képolvasók és fényképezőgépek mappát. A lapolvasón kattintsunk a jobb egérgombbal, majd válasszuk a Tulajdonságok menüt. A megjelent ablakban kattintsunk az Események fülön, és válasszunk ki egy eseményt a legördülő listából. Ezután a Műveletek csoportban állítsuk be, mit tegyen a rendszer az adott gomb megnyomásakor: más program induljon, rákérdezzen a szoftverre, ne történjen semmi, illetve egyes lapolvasók esetében a képek automatikus mentése történjen meg. Ha mindegyik gombra kiválasztottuk a kívánt funkciókat, nyugtázzuk az ablakot. Újraindításra nincs szükség, azonnal kipróbálhatjuk a lapolvasót.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.