Hirdetés

Avant Browser 8



|

Hirdetés

A „toldás” alkotóira láthatólag nagy hatással volt az Opera nevű böngésző -- számos tulajdonság és funkció köszön vissza onnan. Ám amíg az Opera saját weblap-megjelenítő motorral rendelkezik, az Avant szimpatikus képességeit az Internet Explorer rugalmas és nagy tudású motorjával ötvözi.
A legszembetűnőbb a paneles felület. Az egyszerre, párhuzamosan megnyitott weboldalak nem külön-külön, hanem egy központi ablakban láthatók, közöttük a böngésző alsó részén található eszközsor segítségével válthatunk. Közvetlen kapcsolattal a felületébe integrálták a Google keresot, így könnyedén indíthatunk belole kereséseket. Gondoskodik a rendkívül zavaró, előugró ablakok hatástalanításáról is. A weboldalakon való bolyongást megkönnyítették az egérrel: ha a jobb gombot lenyomva tartjuk, és a bal gombbal kattintunk, a böngészo visszalép egy oldalt. Ha a balt tartjuk lenyomva, és a jobbal kattintunk, akkor elorelép.
Az eszközök menübol pofonegyszeruen letilthatunk vagy engedélyezhetünk bizonyos weboldalelemeket. Kikapcsolhatók a grafikák, a videók, a hangok, az ActiveX objektumok, a Java alkalmazások vagy akár a Flash animációk is. Ezzel jelentosen meggyorsíthatjuk a böngészést, ugyanakkor jó néhány oldalt nem leszünk képesek megtekinteni.




Rendelkezik magyar nyelvű felülettel is. A telepítés folyamán megvizsgálja a Windows regionális beállításait, és az alapján automatikusan választ nyelvet.
Külön alkalmazásként elérhető az ún. Avant Browser Skin Factory nevű segédprogram. Ennek segítségével bárki könnyedén átalakíthatja böngészőjének felületét. Kedvére lecserélheti a gombok grafikai elemeit, megváltoztathatja a panelek háttérképét.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.